Toisella puolella River Heightiä pysähtyi juuri suuri muuttoauto kukkulan laelle. Sen perässä ajoi hieman ränsistynyt punainen auto. Auton pysähdyttyä ulos astui kaunia punatukkainen nuori nainen. Hän oli Hendersonien perheen musta lammas, 18 vuotias Emelie Henderson. Emeliellä olisi ollut tulevaisuus suvun kalliissa talossa. Emelie kuitenkin vihasi seurapiiri juhlia ja kaikkea muuta mitä siellä joudutaan kestämään. Emelien pikkuveli Jony, olisi ollut halukas muuttamaan Emelien mukana, mutta Herra ja Rouva Henderson pistivät kuuluvasti vastaan. Emelie oli ainut johon Jony luotti. Hän oli uskonut siskolleen yhden suurimmista salaisuuksistaankin. Emelie huokaisi ja meni purkamaan tavaroitaan. Itku ei auttanut enää tässä vaiheessa. Hän oli hylännyt entisen elämänsä, ja muuttanut pieneen taloon kukkulan laella.

Sipi Ruusukunnas oli asunut Vuoristokadulla niin kauan kuin muisti. Hän pyrki todistamaan ihmisten ja eläinten, varsinkin koirien, yhteen kuuluvuutta. Hän tuhlasi kaikki rahansa tutkimuksiinsa, ja sen kyllä huomasi talosta. Vanhat kuluneet tapetit, vanhat huonekalut.. Mutta Sipi viihtyi asumuksessaan. Hän oli löytänyt elämän tarkoituksen jo monta vuotta takaperin, kaupungin muut asukkaat etsivät sitä yhä. Ei kalliilla talolla ja huonekaluilla ollut merkitystä. Pääasia oli, että on onnellinen juuri siinä tilanteessa kun on. Sipi oli onnellinen. Hänellä oli kaikkea mitä hän halusi, eikä hän tarvinnut mitään muuta. Ainoastaan ystäviä paikkakunnalta, mutta hän oli jo tottunut asukkaiden omituisiin käytöksiin ja antoi asian olla. Ystävän Leutolaaksossa riittivät miehelle tältä erää.

Max ja Verna Dahlström olivat muuttaneet juuri uuteen kotiinsa. He olivat olleet yhdessä jo polvenkorkuisesta asti, Max tosin petti Vernaa aina säännöllisesti. Heidän vanhempansa olivat vanhoja liiketuttuja, mutta iän alkaessa painaa, he olivat luopuneet työstään. Verna on kansainvälisesti menestyvä malli. Hän saa suunnattomia summia mallintöistään, ja suunnattomasti huomiota. Eipä Vernakaan niin puhdas pulmunen ole kuin antaa ymmärtää. Pitkien ja raskaiden mallikeikkojen jälkeen hän on hakenut lohdutusta muilta kuin omalta mieheltään. Mutta sama pätee myös Maxiin. Ulkopuoliset arvelivat liiton kestävän viikon, ehkä kuukauden. Mutta epäilijöille oli näytetty närhen munat jo kauan aikaa sitten. Enää kukaan ei laukonut mielipidettään parista. Verna oli juuri työllistämässä yhtä mainoskuvausta. Eräs myyntipalvelu tarvitsi sopivaa kuvaa uuden tuotteensa myymiseksi. Verna oli buukattu, ja nyt hän oli viettänyt jo kuusi tuntia toimistolla. "Tämän jälkeen kaipaan kyllä piristystä.." Verna ajatteli katsoen sillä silmällä kolleegaansa..
____________________________________________________________________
Tiedän luvanneeni pidempiä osia muttaah.. No joo, mä en ees yritä selittää mitään "Oli kiie ja en ehtiny" ja muuta vastaavaa soopaa koska se ei olisi kuitenkaan totta. Musta tää osa toimi ihan hyvin näin lyhyenäkin, enkä jaksanut tunkea väliin mitään hengettömiä pätkiä. Seuraava osa on oikeesti ainakin tuplasti tän, jos kukaan tätä ees lukee..